Rólunk

Éttermünket 1989. szeptember 1-jén nyitottuk meg családi vállalkozásként 3 fős „csapattal” és 20 négyzetméteres vendégtérrel Édenkert Büfé-Falatozó elnevezéssel.

Akkori vendégbefogadó képesség 16fő + 16fős nyári terasz volt. Kezdetben az árbevétel zömét az átutazó munkások, valamint a menetrend szerinti buszok italforgalmai tették ki.

Ebben az időben még nem rendelkeztünk étlappal, egy falitáblán volt látható az éppen aznapi ajánlat. A konyha nagysága az igényeknek megfelelően szerény 12 négyzetméter nagyságú volt.

Hónapról hónapra nőtt az igény az ételfogyasztás irányába és ezzel arányosan az ülőhelyek iránt is.

A nagyobb hely igény miatt 1992-ben mind a konyha, mind pedig az étterem bővítésen esett át, mellyel már 40 fő + 20 fős terasz befogadására volt lehetőség.

A minőség magas fokú emelése valamint az étterem korszerűsítése hatására a vendégkör szépen lassan átalakult.

A személyzet bővítésével asztali felszolgálást alakítottunk ki és természetesen az üzlet színvonalához illő étlapot készítettünk az ételválaszték kibővítésével.

Ekkor már mint „Édenkert Csárda” üzemeltünk.

A vendégközösség növekedésével valamint a nagyobb létszámú rendezvények (lakodalmak, bálok..) hatására 1995-ben egy 60 fős különtermet építettünk, mely összenyitható az eddigi termekkel, a „régi” gerendás terem kivitelét megőriztük, az új részt pedig már akkor egy nem dohányzó, kicsit exkluzívabb helységként alakítottuk ki.

A konyhánkat is kibővítettük mely 35 négyzetméteres lett.

A környékbeli cégek valamint a külföldi átutazó vendégek igényére kialakítottunk a termek felett egy 7 szobás motel részt is melyhez egy zárt, részben fedett parkoló is megépítésre került.

Ekkor változtattuk nevünket mely Édenkert Csárda és Fogadó lett.

2001-ben a motel teljes felújítást kapott, a szobák légkondícionáltak, teljes összkomfortosak lettek.

Az Uniós csatlakozás idején 2004-ben vezettük be a HACCP élelmiszer-biztonsági rendszert a főzőedények valamint a sütők illetve hűtők rozsdamentes acélra történő cseréjével együtt.

2005-ben vezeték nélküli internet kiépítésére került sor melyet mind az éttermi mind a szállóvendégek díjmentesen használhatnak.

2009. szeptember 1-jén voltunk 20 évesek melynek tiszteletére bizonyos ételek és italok 20 évvel ezelőtti áron voltak kaphatók.

Éttermünk jelenleg 16 fős csapata törekszik nap, mint nap hogy vendégeink kívánságait maximálisan teljesítsük!